dijous, 23 de juny del 2011

El BLOC de Borriana reclama la construcció del col.legi Tarnacón

El col·lectiu del BLOC-Compromís per Borriana ha donat suport aquest matí a la concentració convocada pels pares i mares de l’AMPA del CEIP Cardenal Tarancón per tal "
Els representants del BLOC–Compromís per Borriana, han reclamat al nou conseller, José Ciscar, què "
Els nacionalistes consideren què "
Els representants del BLOC-Compromís per Borriana han assistit aquest matí a la concentració de l’AMPA del CEIP Cardenal Tarancón i han mostrat així el seu suport al col·lectiu de pares i mares d’aquest centre de Borriana què "
Compromís per mig del seu diputat per Castelló, Josep Maria Pañella va presentar el passat 10 de juny una pregunta a la Mesa de les Corts on es demanava "
d’exigir una resposta ràpida i seriosa a l’actual situació que pateix el centre que després d’un any d’anunciar la presentació del projecte del nou col·legi continua sense fer-se realitat". es pose a treballar en aquest projecte que porta molt de temps dormint en alguna calaixera de la conselleria i què és necessari per al bon desenvolupament de l’educació a Borriana". hi ha diners per allò que els del PP volem, es gasten més de 90 milions d’euros en la Formula1 per a un cap de setmana i en canvi no tenen diners ni per a redactar un projecte d’un col·legi què és una aposta pel futur dels nostres xiquets i xiquetes". Des del BLOC–Compromís per Borriana destaquen què "amb els més de 90 milions que ens costa la Formula1 a València podríem fer el col·legi Cardenal Tarancón i molts més col·legis que són necessaris per al bon funcionament de la nostra educació". un any més, veuran com els seus fills comencen el curs escolar al setembre en barracons". la previsió per part de la conselleria en l’execució del nou centre", pregunta que esperen des del BLOC-Compromís per Borriana què "siga de ràpida i satisfactòria la resposta pel bé de tota la comunitat educativa del centre".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada