dimecres, 22 de juny del 2011

Alumnes del IES Jaume I representen L'Odissea d'Homer

Els alumnes de l’IES Llombai de Borriana han representat una adaptació teatral de l’obra èpica grega L’Odissea d’Homer. La posada en escena ha tingut lloc al saló d’actes del mateix centre docent durant els dies 20 i 21 de juny. Se n’han fet tres sessions per tal que els pares dels jóvens i tots els estudiants de l’institut pogueren assistir-hi.

Aquesta activitat ha estat organitzada conjuntament pels departaments de Llatí i de Castellà i ha comptat amb la col·laboració del departament de Plàstica, que s’ha encarregat de dissenyar els cartells. Els actors i els tramoistes han estat assajant moltes hores durant tot el curs, ja que l’obra era difícil de representar —els jóvens havien de memoritzar diàlegs llargs i feien més d’un paper.

L’Odissea s’emmarca dins del Programa d’Enriquiment Curricular de l’IES Llombai,  que consistix a oferir activitats extra als alumnes que volen ampliar coneixements més enllà del currículum ordinari. En l’esmentat programa també participen els departaments de Matemàtiques —amb l’Olimpíada Matemàtica—, el d’Anglés —que ha elaborat un llibre de contes—, el de Fred i Calor —que ha presentat un projecte per a crear una empresa— i el de Tecnologia —amb un projecte de robòtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada